4, pompa sumur banyu jero STM6 sing jero banyu bisa ngombe banyu resik

Katrangan singkat:

Kanggo pasokan banyu saka sumur utawa wadhuk
Kanggo nggunakake domestik, kanggo aplikasi sipil lan industri
Kanggo nggunakake taman lan irigasi
Suhu cairan maksimal nganti 35 derajat
Kandhungan pasir maksimum: 0,25 persen
Pencelupan maksimal: 80m
Diameter sumur minimal: 4 ″


Detail Produk

Tag Produk

Kode Identifikasi

4STM6-5

4: Diameter sumur: 4w

ST: model pump submersible

M: Motor fase tunggal (telung fase tanpa M)

2: Kapasitas (m3/ h)

6: Panggung

Bidang Aplikasi

Kanggo pasokan banyu saka sumur utawa waduk

Kanggo panggunaan domestik, kanggo aplikasi sipil lan industri

Kanggo nggunakake taman lan irigasi

Data Teknis

Cairan sing cocog

Cetha, bebas saka bahan padhet utawa abrasif,

Chemicallyu netral lan cedhak karo karakteristik Kinerja banyu

Rentang kacepetan: 2900rpm

Kisaran suhu cairan: -10T ~ 4。

Maks. Tekanan kerja: 40bar

Suhu sekitar

Diidinake nganti 40t

Kekuwatan

Fase tunggal: 1 ~ 240V / 50Hz, 50Hz

telung tahap: 380V ~ 415V / 50Hz, 60Hz

Motor

Gelar proteksi: IP68

Kelas insulasi: B

Bahan Konstruksi

Casing pompa lan motor, poros pompa: baja tahan karat

AISI304

Outlet lan lnlet: tembaga

Impeller lan diffuser, katup sing ora bali: resin termoplastik PPO

Aksesoris

Saklar kontrol, lem anti banyu.

64527
64527

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita